BAŞKANIMIZ ECZ. SALİH KOZALI'NIN MESAJI...  (01-10-2009)
         Değerli Meslektaşlarım;
        Odamızın 2009 Seçimli Olağan Genel Kurulu 26/09/2009 tarihinde Oda hizmet binamız toplantı salonunda gerçekleştirilmiş ,  bilahare 27/09/2009 tarihinde seçimler yapılarak yetkili kurullar teşekkül ettirilmiştir.
        Yüksek katılım , yoğun ilgi ve demokratik bir ortamda gerçekleştirdiğimiz bu seçim sonucunda %50’nin üzerinde oy alarak 42 kişilik aday grubumuzdan 39’ unun listede yer almasını başardık. Bu yüksek başarı bizleri asla şımartmayacaktır.Bizlere verdiğiniz destek ve güven ancak daha çok çalışmamıza  yol açacaktır. Seçim geride kaldı. Şimdi kucaklaşma ve birlik beraberlik içerisinde hizmet üretme zamanıdır. Dolayısıyla bize oy veren , vermeyen herkese çok teşekkür ediyor , herkesin başkanı olduğumu ve her üyeme eşit mesafede olduğumu bir kez daha açıklamak istiyorum.
      Önümüzdeki zorlu süreçte en büyük güvencemiz siz değerli üyelerimizin vereceği katkı ve destek olacaktır.Örgütlü gücümüzü kullanıp birlikte hareket ettiğimiz taktirde çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur.
     Bizler erdemli ve ahlaklı duruşumuza devam edip , meslektaşlarımızın görüş , öner ve beklentilerini dikkate almak suretiyle ilkeli yürüyüşümüzü hep birlikte sürdüreceğiz. İftira ve karalama kampanyalarından uzak duracağız.
     Bu duygularla tüm üyelerimizi sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum.

Ecz. Salih KOZALI
                                                                     BAŞKAN