SSK REÇETESİ YAPAN ECZANELERİMİZİN DİKKATİNE!  (01-01-2006)

SSK Sağlık İşleri İzmir İl Müdürlüğü tarafından Odamıza gönderilen yazıda;

Eczacılık Servisinin işlerinin yoğun olması ve az sayıda eleman ile çalışılması sebebiyle daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmetin sunulması için, Kurumla anlaşma yapmak isteyen Eczacıların müraacatlarını Salı ve Perşembe günleri mesai saati sonuna kadar yapması , sigortalılara ait reçete teslimatının her ayın 1-30 ya da 1-31 günlerinde bir defa sonlandırılma yapılarak fatura edilip takip eden ayın ilk 5(beş) günü içinde reçetelerin Kuruma teslim edilmesi , teslim esnasında reçetelerin tam ve eksiksiz verilmesi , daha sonradan ilaca ait kupür , rapor ve belge eklenmemesi , Eczacılık servisine dilekçe yazılmaması , bu konuda gereksiz tartışmalara sebebiyet verilmemesi hususuna dikkat edilmesi bildirilmiştir.

Yazıya istinaden; önümüzdeki aydan itibaren reçete teslimatlarının , bir aylık dönem sonunda fatura edilerek takip eden ayın ilk 4(dört) günü içerisinde Odamıza teslim edilmesi gerekmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.