Odamız&EDAK&Pfizer İşbirliği İle Düzenlenen Eğitim/Bilgilendirme Toplantısı Hakkında!!!  (04-07-2017)

Odamız & Edak Ecza Koop. ve Pfizer işbirliği ile 12 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat 16:00'da Oda Hizmet  binamızda, 13 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 14:00'da Kuşadası Kütüphane Salonunda eğitim/bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Katılım 25 kişi ile sınırlı olup; katılmak isteyen Eczacılarımızın odamızla iletişime geçmeleri önemle duyurulur.

Başlangıç seviyesinde işlenecek konular:

• Sigara bırakma tedavisinde eczanın rolü

• Sigara içen hasta ile etkin iletişim (Bölüm-1)

• Aşı ve eczacının rolü

• Meningokok menenjit nedir?

• Multivitaminlere güncel bakış

• Günümüzde vitamin kullanımı

• Isı tedavisinde güncel yaklaşımlar

• Yeni nesil ısı tedavilerinin avantajları

• Biyolojik tedaviler

• Geri ödeme koşulları

• Bilinmesi gerekenler önemli noktalar

Başlangıç seviyesi katılımcıları kış döneminde* yapılacak, detaylandırılmış uzmanlık/danışmanlık eğitimlerine katılabileceklerdir:

• Sigara Bırakma Danışmanlığı

• Vitaminler Genel Eğitim

• Aşı ve Eczacı Danışmanlığı

• Ağrı Yönetimi

• Müşteri Sarraflığı Genel Eğitim

Eğitimler 2 saat olarak planlanmıştır. Eğitime katılan tüm eczacılarımıza talep halinde, işlenen konularda telefonla ayrıca destek verilecektir.

*Bu eğitimler eğitim ekibi imkânları ve katılımcı şartları sağlandığı takdirde gerçekleştirilecektir