Odamızın 2017 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu Hakkında...  (14-09-2017)

Odamız 2017 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu aşağıdaki gündemler gereğince  ,

16 Eylül 2017  Cumartesi  günü  Efeler Mahallesi Fidanlık sokak No: 16 Efeler/Aydın adresindeki Odamız hizmet binası toplantı salonunda saat 14:00' de çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır.

Seçimler ve oy kullanımı ise 17 Eylül 2017 Pazar günü saat 09:00-17:00 arasında aynı adresteki Odamız binasında yapılacaktır. (Üyelerimizin oy kullanmaya  T.C. Kimlik Numaralarının yazılı bulunduğu kimlik belgeleri ile gelmeleri önemle rica olunur.)

Tüm üyelerimizin katılımı önemle rica olunur.

G Ü N D E M

1.         Açılış

2.         Genel Kurul Divan Teşkili

3.         Saygı Duruşu