HATIRLATMA!!! 2018 Yılı Hassas Terazi Kontrolleri Hakkında…  (04-01-2018)
     Değerli meslektaşlarımız;

Eczanelerde kullanılmakta olan hassas terazilerin,  3516 Sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu gereğince 2 yılda bir periyodik bakımlarının yapılması gerekmektedir. 04/09/2013 tarih ve 28755 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği gereğince Hassas Terazi Kontrolleri 2014 Yılından itibaren Yetkili Servisler tarafından eczanelerde yapılmaktadır.

Terazi muayene ücreti olarak  55.30 TL +KDV bedel  Terazi muayene bitiminde Servis tarafından alınacaktır. 2 yıl geçerli olmak üzere Damga yerine geçen belge düzenlenip verilecektir. Çalışkan Ölçü ve Tartı Aletleri Yetkili Muayene Servisi tarafından  Eczanelere gelinerek, eczane terazileri  kontrol edilecektir.

Hassas Terazi Kontrolü için başvurmak isteyen üyelerimizin aşağıda bulunan dilekçeyi 2 nüsha doldurarak (Bir dilekçe kontrollerde gösterilmek üzere eczanede kalıcak, diğer nüsha Eczacı Odası’na iletilecek) 02/02/2018 Cuma günü mesai bitimine  kadar odamıza iletmeleri gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.