HATIRLATMA!!! Yardımlaşma Sandığı Aidat ve Afet Fonu Aidatı Hakkında!!!  (01-03-2018)

Değerli Meslektaşlarımız;

Bilindiği gibi Yardımlaşma Sandığı'mız tarafından 10.02.2017 tarihinde TEB Artı Sigorta Brokerliği aracılığıyla Bedeli Afet fonundan karşılanmak üzere Yardımlaşma Sandığı üyesi olan tüm üyelerimizin eczaneleri oluşabilecek risklere karşı 100.000 TL'na kadar sigortalanmıştı.Yaptırılan bu eczane sigortasının limiti 120.000 TL'na yükseltilerek, 10.02.2018 tarihi itibariyle yine bedeli Afet fonundan karşılanmak üzere yenilenmiştir.

Üyelerimizin bu sigortadan yararlanabilmeleri için Yardımlaşma Sandığı ve Afet Fonu Aidatlarını 28/02/2018 tarihine kadar yatırmaları gerekmekte idi. Mazeret sebebiyle aidatlarını yatıramayan üyelerimizin en geç 9 Mart 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar ödemelerini yapmaları önemle rica olunur.

TEB Artı Sigorta Brokerliği aracılığıyla; Unico Sigorta A.Ş.'ne yaptırılan bu sigortadan gecikmiş Yardımlaşma Sandığı aidatı ve Afet fonu borcu olmayan tüm üyelerimiz yararlanabilecektir. Teminat kapsamı ekte belirtilen poliçe 10.02.2018 tarihinde yürürlüğe girmiş olup teminat kapsamı geçtiğimiz yıla oranla genişletilmiştir.

Poliçe bilgileri, teminat kapsamı ve limitlere ilişkin açıklamalar ve üyelerimizin yapması gereken işlemler ekte belirtilmiştir.

TEB Yardımlaşma Sandığı'ndan Gelen Yazı İçin Tıklayınız...

Poliçe bilgileri, limitler ve üyelerimizin yapması gereken işlemler hakkında bilgilendirmeye ulaşmak için tıklayınız.