TEB. 21 Bölge Aydın Eczacı Odası

 


BAŞKANDAN TEŞEKKÜR MESAJI.....

     Çok Değerli Meslektaşlarım ,

     Yeni bir seçimi daha kazasız belasız atlattık.Sizlerin destekleriyle 4. Dönem tekrar başkanlığa layık görüldüm.Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.

    Geçtiğimiz dönemde tüm arkadaşlarımla uyumlu ve olumlu çalışmalar gerçekleştirdik ve iki arkadaşımızın kendi istekleriyle değişimleriyle yeni döneme başladık.Ben yoğun işleri nedeniyle bu dönem aramızda olamayan Genel Sekreterimiz Ecz. Esin Dalay ve Ecz. İzzet Ülgen'e tüm arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyor , Aydın Eczacı Odası adına yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı her ikisini de tebrik ediyorum.

    Bu vermiş olduğunuz güvenoyu şüphesiz ki bizim çalışma azmimizi artırmıştır.Yeni dönemde yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte sizlere daha çok hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürerek , sizlerden gelen her türlü sorunu çözmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimize söz veriyoruz.

   Allah utandırmasın.

                                                           Ecz. Şevket KAYA

                                                                    Başkan 

    

AYDIN ECZACI ODASI

AYDIN ECZACI ODASI