TÜRK TELEKOMDAN'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL TARİFELERİ HK.

Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Telekomun Sağlık Çalışanlarına özel tarifeleri ile ilgili detaylı bilgiler aşağıda belirtilmiş olup,

Faydanlanmak isteyen tüm Eczacılarımızın ve Eczane Teknisyenlerimizin bilgisine sunulur.

Ayrıntılı bilgi için 0 552 963 52 41 nolu telefondan Batuhan GÜNAYDIN ile iletişime geçebilirsiniz.

Başvuru esnasında kimlik ve kurum/iş yeri çalışma belgesi yeterli olacaktır.

•Tarifelere, yeni hat tesisi ve numara taşıma ile Türk Telekom mobil faturalı olarak geçiş yoluyla kayıt olunabilecektir.
•Talepte bulunan müşteriler, kendi adlarına en fazla 7 mobil hat alma hakkına sahip olacaktır.
•Bu paket sadece kamu sağlık , özel hastane, poliklinik, eczane çalışanlarına yöneliktir.
•Türk Telekom hattı kullananlar numaralarını (taahhüt durumlarını değerlendirerek)  başka bir operatöre taşımaları sonrası tekrar Türk Telekom müşteri olması   durumunda faydalanabilirler

3000 dk+1000 SMS+10 GB internet(sınırsız whastup mesajlaşma)-40 TL/AY
5000 dk+1000 SMS+15 GB internet(sınırsız whastup mesajlaşma)-56 TL/AY