BAŞKANIMIZ ECZ. SALİH KOZALI'NIN MESAJI...

Değerli Meslektaşlarım;

14-17 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilen 39.Dönem Türk Eczacıları Birliği Olağan Genel Kurulu sonunda yapılan seçimlerde Yüksek Haysiyet Divanı üyeliğine seçildim.

6 yıl süre ile  gurur ve şerefle yürüttüğüm Oda Başkanlığı görevimi bitirirken , bir diğer platformda yine çok onurlu bir görevde siz değerli meslaktaşlarımın hizmetinde çalışmalarıma devam edeceğim.

Makam ve mevkiler geçicidir.Önemli olan kurumların devam etmesidir.Bir bayrak yarışı anlayışı ile görevi devralacak arkadaşlarımın , gayretleriyle Odamızı daha iyi yerlere taşıyacaklarına eminim. Ben her zaman kazandığım deneyim ve tecrübelerimle kendilerine yardımcı olacağım.

Başkanlığım süresince sizlerden daima sevgi , güven ve destek gördüm. Beni bu makamlara sizler taşıdınız. O bakımdan hepinize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle hep gurur duydum. Bundan sonra da hep duymaya devam edeceğim.

Değerli Arkadaşlarım;

Görevim esnasında tüm üyelerime eşit mesafede olmaya ve adaletli davranmaya gayret ettim. Hiç kimseyi kırmamak için azami dikkat ettim. Fakat bilmeyerek de olsa üzdüğüm kimse oldu ise onlardan özür diliyorum. Hakkım var ise hepinize helal ediyorum. Sizlerden de bana olan haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum.

Bu duygular ile siz değerli dostlarıma işlerinizde başarılar diliyor ; aileleriniz ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyor , hepinizi tek tek gözlerinizden öpüyorum.

Saygılarımla.

ECZ. SALİH KOZALI