BAŞKANIMIZ ECZ. SEFA KARAARSLAN'IN MESAJI...

Değerli Meslektaşlarım;

Bildiğiniz üzere, 17 – 19 Kasım 2013 tarihlerinde Ankara’da yapılan Türk Eczacıları Birliği 39. Olağan Kongresi’nde Başkanımız Sayın Ecz. Salih Kozalı  TEB Yüksek Haysiyet Divanı üyeliğine seçilerek Başkanlık görevinden ayrıldı.  Yönetim Kurulumuzun 21 Kasım 2013 tarihli toplantısındaki takdirleriyle Aydın Eczacı Odası’nın yeni Başkanı oldum. Öncelikle Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarıma ve siz değerli meslektaşlarıma bana gösterdiğiniz destek ve güven için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, on yılı aşan süredir birlikte çalıştığım Değerli Başkanım ve dostum Sayın Ecz. Salih Kozalı’ya, bugüne kadar Odamıza ve mesleğimize yaptığı katkılar için çok teşekkür ederken,  yeni görevinde başarılar diliyor, ekibi olarak hep onun yanında olacağımızı ve onun da değerli tecrübeleri ile bizleri yalnız bırakmayacağından emin olduğumuzu belirtmek istiyorum.
      2003 yılından beri değişik yönetim kademelerinde ve komisyonlarda sizlere hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Üç değerli başkanla çalışıp son ikisinin genel sekreterliğini yaptım. Hepsi de odamıza ve mesleğimize çok değerli katkılar yaptı. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bir bayrak yarışı, benim de hedefim görevimi en iyi şekilde yaparak sizlere ve mesleğime hizmet etmek. Sorumluluğumun ağır olduğunun farkındayım, ancak ekibime ve beni bu görevlere taşıyan, şimdiye kadar desteğini ve güvenini esirgemeyen siz değerli meslektaşlarıma güveniyorum.
      Bizler yola çıkarken sizlere şeffaf, adil, katılımcı ve herkese eşit mesafede bir yönetim anlayışı ile çalışacağımızı ifade etmiştik.  Sizlerden gelecek yapıcı eleştirilerin bizler için çok değerli olduğunu ve bize yol göstereceğini bilmenizi isterim. Her konuda, günün yirmi dört saati beni arayabilirsiniz. Sizlerin değerli fikirlerinden yararlanmaktan ve varsa yardımcı olabileceğim hususlarda elimden geleni yapmaktan mutluluk duyacağım. Hedefimiz hepinizin başkanı, hepinizin yönetim kurulu olarak, daha güzel ve aydınlık yarınları birlikte kurmak. Elele verirsek aşamayacağımız hiçbir engelin olmadığını düşünüyorum.
      Bu duygularla , hepinizi sevgiyle selamlıyor işlerinizde başarılar diliyorum.
      Saygılarımla.
                                                            Ecz.Sefa KARAARSLAN