JANDARMA FATURALARININ TESLİMİ HAKKINDA!!!

Jandarma faturalarının en geç 04/12/2013 Çarşamba günü saat 16:00'a kadar odamıza teslim edilmesi gerekmektedir.

2 adet fatura ekinde 2 liste, dilekçe ve taahhütnamenin eklenmesi, reçete dökümlerinin sağ üst köşelerine sıra numaralarının yazılması ayrıca 2.000 TL.'yi geçen faturalarda Vergi Borcu Yoktur yazısı alınması yada 2 fatura olarak kesilmesi gerekmektedir.

İlgili eczanelerimize önemle duyurulur.

NOT:TSK Sağlık Provizyon ve Tahakkuk Sistemi ile Sosyal Güvenlik Kurumu İlaç Takip Sistemi arasında henüz bir bağlantı bulunmadığından J.Gn.K.lığı adına fatura edilen kare kodlu ilaçlar için eczanelerin, Sosyal Güvenlik Kurumu İlaç Takip Sisteminde sonlandırma işlemini gerçekleştirdiğine dair her bir fatura için “ Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı adına fatura edilen …… numaralı fatura karşılığı verilen ilaçların SGK İlaç Takip Sisteminde sonlandırıldığını taahhüt ederim.” İbareli eczacı tarafından imzalanan taahhütname eklenecektir ve kare kodlu ilaçların küpürleri de reçete arkasına ilave edilecektir.