SGK,TIBBİ MALZEME VE SURİYE FATURALARININ TESLİMİ HAKKINDA!!!

2020 Yılı Ocak ayı reçetelerini içeren 31.01.2020 tarihli SGK faturalarının en geç 7 Şubat 2020 Cuma günü saat: 23:59’ a kadar GİB üzerinden (E-Arşiv) veya Entegratör firma (E-Fatura)  aracılığı ile kesilmesi zorunludur.

Aksi takdirde fatura tutarının %10’ u oranında usulsüzlük cezası kesilebilecektir.

GİB PORTAL ÜZERİNDEN KESİLEN E-ARŞİV FATURALARIN 2 NÜSHA OLARAK DÜZENLENMESİ, ISLAK İMZA  VE KAŞE YAPILMASI ZORUNLUDUR.

SGK,Tıbbi Malzeme ve Suriye faturalarının en geç 11 Şubat 2020 Salı günü mesai bitimine kadar Odamıza , aynı gün saat 12:00'ye kadar Nazilli ve Söke Büromuza teslim edilmesi gerekmektedir.

SGK Reçete Tesliminde Kurumca değişiklik yapılmış olup buna göre ;

Ekte sunulan REÇETE TESLİM FORMU (1 ADET OLACAK ) çıkartılarak teslim edeceğiniz reçete gruplarına ait bilgiler BİLGİSAYAR ORTAMINDA doldurulacak ve arkasına ÖZET BİLGİ FORMLARI (A-B-C-YURTDIŞI-MEDİKAL-KAN ÜRÜNÜ) eklenerek elden teslim edilecektir.

Ayrıca Reçete Poşetlerinin ön ceplerine önceden olduğu gibi ÖZET BİLGİ FORMLARINDAN 2 ADET konulmaya devam edilecektir.

NOT: Her grup için reçete teslim formu çıkmayacaktır .

TIBBİ MALZEME faturalarını hazırlarken;

*1. 2. ve 3. Gruba ait fatura ve eki belgelerin ayrı ayrı mavi reçete poşetine konulması ve döküm özet bilgisinin eklenmesi gerekmektedir.

SGK faturalarını hazırlarken;

*A grubu beyaz, B grubu sarı, C grubu kırmızı, Yurtdışı yeşil, Medikal mavi, Kan ürünü kırmızı poşete, Suriye faturaları ise kırmızı kutuya konulacaktır.

*Poşetlerin ön ceplerine 2 adet Özet Bilgi konulacak olup, ekteki dilekçenin doldurulması önemle rica olunur.

Tüm Üyelerimizin bilgisine sunulur.

NOT:Faturaların 2. , 3. nüshalarının birbirine zımbalanmaması önemle rica olunur.

TESLİM DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

AYDIN ECZACI ODASI