“COVID-19 (Sars-Cov2 Enfeksiyonu) Rehberi” Güncellendi

COVID-19, etkeni, bulaşma yolları, vaka tanımları ve tanı yöntemleri hakkında bilgi vermek; COVID-19 vakası veya temaslısı ile karşılaşıldığında izlenmesi gereken strateji ve uygulama şekilleri hakkında yol göstermek amacıyla, T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan “COVID-19 (Sars-Cov2 Enfeksiyonu) Rehberi” güncel DSÖ önerileri ve bilimsel gelişmeler doğrultusunda güncellenmektedir.

“COVID-19 (Sars-Cov2 Enfeksiyonu) Rehberi” dökümanı 02 Nisan 2020 tarihinde güncellenmiş ve duyurumuz ekinde yer almaktadır.

Güncel rehber dokümanına https://covid19bilgi.saglik.gov.tr/depo/rehberler/COVID-19_Rehberi.pdf  linki aracılığıyla ulaşılabilmektedir:

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

2 Nisan 2020 tarihli COVID-19 (Sars-Cov2 Enfeksiyonu) Rehberine ulaşmak için tıklayınız.