Türk Eczacıları Birliği Online Eğitim Platformu – TEBEŞİR

Siz Değerli Eczacılarımızı Bekliyor!

Mesleki bilgilerimizi sürekli güncel tutmak, sağlık danışmanlığında üstlendiğimiz rollerle halk sağlığına artı değer katmak ve hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına geliştirdiğimiz Tebeşir E-Öğrenme Platformu’nu yeni eklentileri ile siz değerli meslektaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.

Çok değerli hocalarımızın katkıları ile sizler için hazırlanan online mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerinden, hasta ilaç danışmanlığı süreçlerinizde yararlanabileceğiniz çeşitli konulardaki hasta bilgilendirme video ve broşürlerine; bilgilerinizi ölçerek gelişim ihtiyaçlarınızı tanımlayabileceğiniz özdeğerlendirme testlerinden, Türk Eczacıları Birliği e-yayınlarına pek çok kaynakla öğrenmenin ve öğretmenin etkin ve eğlenceli dünyası bir tık uzağınızda sizleri bekliyor.

Dilerseniz “e.mobil” aplikasyonu ile cep telefonunuzdan, dilerseniz http://ebs.teb.org.tr/eczaci/ linki üzerinden bilgisayarınızla hemen şimdi ulaşabileceğiniz eğitimlerimizden bazı başlıklar;

COVID 19 Pandemisinde Eczacılık

• Covid-19 Yönetimi ve Eczacının Rolü
  • Biyoeşdeğerlik, Muadil İlaç ve Antiviraller
  • Covid-19 Pandemisinde eczanelerde alınması gereken önlemler

-  Eczacı ile Sağlıklı Yaş Alma Eğitim Modülü

• Yaşlılık Giriş
  • Yaşlılıkta farmakokinetik ve farmakodinamik değişiklikler
  • Geriatrik Sendromlar 1-2-3-4

• Eczacı ile Tansiyon Ölçümü Eğitimi
  • Çocuklarda güvenli İlaç Kullanımı 1-2-3
  • Emzirme 1-2-3
  • Bebeklik Dönemi (Kolik – Pişik-Ateş)
  • Astım (Astım Nedir- Astım Tedavisinde İlaç Kullanımı – Astım Tetikleyiciler)
  • Diyabet (Beslenme – Egzersiz)
  • KOAH (Farkına Varın – Kontrol Altına Alın)
  • Hipertansiyon (Hipertansiyon Nedir? – Rakamlar Ne Anlama Geliyor? – Hipertansiyon İlaçlarını Kullanırken Neler Bilmelisiniz? – Hipertansiyonu Kontrol Altında Tutmak – Kan Basıncı Ölçüm Talimatları – Kan Basıncı Kontrol Planı)
  • Kadın Sağlığı (Meme Kanseri ve Erken Teşhis- Kendi kendine Meme Muayenesi – Rahim Ağzı Kanseri Bilgilendirme – Menopoz Dönemi Bilgilendirme

Ayrıca Tebeşir uzaktan eğitim portalı üzerinden Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademimizin çok değerli Hocalarının katkıları ile gerçekleştirilecek canlı yayın sanal sınıf eğitimlerimiz çok yakında siz eczacılarımızın yararlanımına açılacak. Sizlerden gelen gelişim önerileri ve eğitim talepleri ile Uzaktan Eğitim Platformumuzu yenilemeye ve iyileştirmeye devam edeceğiz.

Tanıtım filmini izlemek için tıklayınız.

Tebeşir Portal Girişi Bilgilendirmesi için tıklayınız.