Eczacı Kimlik Kartları Hakkında

42.A.00/9450

25/12/2020

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Birliğimiz tarafından, Eczacı Bilgi Sisteminde kayıtlı olan üyelerimize Eczacı Kimlik Kartları hazırlanarak gönderimi sağlanacaktır.

Kartların hazırlanması sırasında Eczacı Bilgi Sisteminde yer alan fotoğraflar kullanılacağından, üyelerinizin Eczacı Bilgi Sisteminde yer alan fotoğraflarının 7 Ocak 2021 tarihine kadar kendileri tarafından güncellenmesi gerekmektedir. Fotoğraf yükleme/güncelleme işlemi, www.farmainbox.com adresinden Reçete Tevzi Sistemi Farma Inbox'a giriş yapıldıktan sonra bu alanda Uygulamalar'da yer alan EBS bölümünde, işlem menüsü içinde yer alan Eczacı Kimlik Kartı Başvurusu aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

İlgili işlemlerle ilgili görseller yazımız ekinde iletilmekte olup, bilgilerinizi ve üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz. Arman ÜNEY