SGK, TIBBİ MALZEME VE SURİYE FATURALARININ TESLİMİ HAKKINDA!!!

Değerli Meslektaşlarımız,

Eylül ayı SGK reçetelerine ait faturaların 07 Ekim 2021 Perşembe günü saat 23:59’a kadar kesilmesi gerekmektedir.

*Fatura tarihi 30/09/2021 olmalıdır.

* Kesilen E-FATURA çıktısının SGK poşetine eklenmesine gerek yoktur.

*SGK,Tıbbi Malzeme ve Suriye faturalarının en geç 12 Ekim 2021 Salı günü mesai bitimine kadar Odamıza , aynı gün saat 12:00'ye kadar Nazilli ve Söke Büromuza teslim edilmesi gerekmektedir.

SGK Reçete Tesliminde, Ekte sunulan REÇETE TESLİM FORMU (1 ADET OLACAK ) çıkartılarak teslim edeceğiniz reçete gruplarına ait bilgiler BİLGİSAYAR ORTAMINDA doldurulacak ve arkasına ÖZET BİLGİ FORMLARI (A-B-C-YURTDIŞI-MEDİKAL-KAN ÜRÜNÜ) eklenerek elden teslim edilecektir.

Ayrıca Reçete Poşetlerinin ön ceplerine 2 ADET ÖZET BİLGİ FORMLARINDAN  konulması gerekmektedir.

NOT: Her grup için reçete teslim formu çıkmayacaktır .

Suriye faturalarını keserken fatura başlığı aşağıdaki şekilde yazılmalıdır.

Fatura başlığı TC Aydın Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü

Vergi Dairesi: Efeler V.D.,

Vergi Numarası: 1150840031   olarak düzenlenecektir.

TIBBİ MALZEME faturalarını hazırlarken;

*1. 2. ve 3. Gruba ait fatura ve eki belgelerin ayrı ayrı mavi reçete poşetine konulması ve döküm özet bilgisinin eklenmesi gerekmektedir.

SGK faturalarını hazırlarken;

*A grubu beyaz, B grubu sarı, C grubu kırmızı, Yurtdışı yeşil, Medikal mavi, Kan ürünü kırmızı poşete, Suriye faturaları ise kırmızı kutuya konulacaktır.

*Poşetlerin ön ceplerine 2 adet Özet Bilgi konulacak olup, ekteki dilekçenin doldurulması önemle rica olunur.

Tüm Üyelerimizin bilgisine sunulur.

TESLİM DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ....