2022-2023 Dönemi TEB Grup Eczane Sigortası Hakkında

31/01/2022

BÖLGE ECZACI ODASI

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Bilindiği gibi sigorta şirketimiz olan TEB Artı Sigorta ve Reasürans Brokerliği aracılığıyla, 10.02.2017 tarihinden bu yana Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığı'na üye olan tüm meslektaşlarımızın eczaneleri, oluşabilecek risklere karşı bedeli Afet Fonundan karşılanmak üzere, 120.000 TL'ye kadar sigorta teminatı altına alınmaktadır.

01.02.2022-01.02.2023 dönemi poliçesi Türk Nippon Sigorta A.Ş.'den , TEB Artı Sigorta ve Reasürans Brokerliği aracılığıyla yenilenecektir.  120.000 TL'ye kadar teminat sağlayan bu poliçeden gecikmiş Yardımlaşma Sandığı aidatı ve Afet Fonu borcu olmayan, eczanesi bulunan tüm üyelerimiz yararlanabilecektir.

01.02.2022 tarihinde yürürlüğe girecek olan poliçe ile teminat kapsamı geçtiğimiz yıllara oranla genişletilmiş olup, poliçe bilgileri, teminat kapsamı ve limitlere ilişkin açıklamalar ve üyelerinizin yapması gereken işlemler ekteki dosyada belirtilmiştir.

Bilgilerinizi ve tüm üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz.Saygın Garğın

2022-2023 Dönemi TEB Grup Eczane Sigortası Bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.