Değerli Meslektaşlarımız,
2022 SGK İlaç ve Tıbbi Malzeme sözleşmeleri odamıza ulaşmış olup; 15/04/2022 Cuma (bugün) itibariyle satışına başlanmıştır.
Sözleşmeler doldurulduktan sonra en geç 22/04/2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza teslim edilecektir. Bu tarihe kadar teslim edemeyen üyelerimiz 27 Nisan 2022 Çarşamba günü saat 17:00'ye kadar İzmir SGK İl Müdürlüğü'ne elden teslim edebileceklerdir.
Odaya ödeme yapmak üzere gelemeyen üyelerimiz aidatlarını EBS sistemi üzerinden E-POS şeklinde ödeyebilirler.
Sözleşmeler için de aşağıda belirtilen hesap numarasına ödeme yaparak dekont ve makbuz karşılığı sözleşme temin edebilirler.
Banka Hesap No: 21.Bölge Aydın Eczacı Odası
Aydın Büyük işletmeler Şubesi
Hesap No: 5165147
IBAN No: TR 15 0013 4000 0051 6514 7000 01
Tüm üyelerimize önemle duyurulur.
SGK PROTOKOLÜNÜN YENİLENMESİ İÇİN İSTENEN BELGELER
* Odadan temin edilen Sözleşme Metni
* Mesul Müdür Olması Halinde “Mesul Müdürlük Belgesi” nin fotokopisi
* Adres değişikliği olması halinde ruhsat ve sertifika fotokopisi
* Adli Sicil Kaydı ( Yeni tarihli , e-Devlet üzerinden alınabilir)
* Sözleşme Yapmak İçin Dilekçe (Ekte sunulmuştur.)
* Sözleşme Yapmaya Engel Yoktur Belgesi (Ekte sunulmuştur.)
* Sözleşme tarihi olarak 01/10/2021 yazılacaktır.
* Sözleşme nüshalarının her birinin en üst kısmına 1809**** ile başlayan SGK Sicil numaraları yazılacaktır.
* Sözleşmenin Sadece “KURUMA VERİLECEK” nüshasının ön yüzüne “Protokol hükümlerini okudum ve kabul ettim” ibaresi yazılarak kaşe ve imza yapılması , iç sayfalara (sağ sayfa ve sol sayfa) ve diğer sözleşme nüshalarına sadece imza atılması yeterlidir.
TIBBİ MALZEME SÖZLEŞMESİ İÇİN İSTENEN BELGELER
* 2022 Yılı Tıbbi Malzeme Sözleşmesi yapmak isteyen üyelerimiz ücretsiz olarak Odamızdan temin edebilecektir.
* Sözleşme tarihi 01/10/2021 yazılacaktır.
* Sözleşmenin 4. ve 5. ( 5.sayfanın tamamı) Sayfasında yer alan Ek-6/2 -Ek-6/3 Sözleşme Başvuru Formu doldurulacaktır.
* Eczane Tanımlayıcı No olan bölüme 266726******* ile başlayan Firma Tanımlayıcı Numarası yazılacaktır.
* Sözleşmenin Sadece “KURUMA VERİLECEK” nüshasının ön yüzüne “Protokol hükümlerini okudum ve kabul ettim” ibaresi yazılarak kaşe ve imza yapılması , iç sayfalara (sağ sayfa ve sol sayfa) ve diğer sözleşme nüshalarına sadece imza atılması yeterlidir.
SÖZLEŞME ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...
SÖZLEŞME DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ...
SÖZLEŞME YAPMAYA ENGEL YOKTUR YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ...


BAŞKANIMIZ ECZ.SEFA KARAARSLAN'IN TEB 45. OLAĞAN BÜYÜK KONGRE TOPLANTI...
