MİTİNGE GİDİŞ - DÖNÜŞ PROGRAMI HAKKINDA!!!

Değerli meslektaşlarımız,

27 Kasım “Büyük Eczacı Mitingi”ne katılım için planlamalar tamamlanmış olup güzel bir organizasyon için hazırlıklarımız devam etmektedir.

Miting için 26 Kasım 2022 Cumartesi akşamı aşağıda belitlen yer ve saatlerde hareket edilip, miting bitiminde otobüsler ilk çıkış noktalarına dönüş yapacaktır.

Miting bitiminde otobüslerin yeri ve toplanma saati otobüs sorumluları tarafından ayrıca paylaşılacaktır.

Didim

Hareket yeri: Didim Belediyesi Önü

Hareket saati: 21:30

Kuşadası

Hareket yeri: Saydam Tıp Merkezi Önü

Hareket saati: 21:30

Söke

Hareket yeri: Söke Otogar

Hareket saati: 22:30

Nazilli

Hareket yeri: Atatürk Parkı  (iyi su çeşme civarı )

Hareket saati: 00:15

Aydın Merkez

Hareket yeri: Nevzat Biçer Park Yanı  –Kipa Otopark

Hareket saati: 23:30

Her otobüs için en az 1 sorumlu atanacak ayrıca iletişimi sağlamak üzere her otobüs için birer whatsapp haberleşme grubu oluşturacaktır.

Gidişte kahvaltı, dönüşte ise akşam yemeği molası vereceğiz.
Mitinge gidiş-dönüş ve molalardaki yemekler ücretsizdir.

Büyük Eczacı Mitingi 27 Kasım 2022 Pazar günü saat 13:00-17:00 arası Ankara Anıtpark’ta gerçekleşecektir.

Ankara’da ilk buluşma noktamız GÖLBAŞI mevkiinde saat 8.00'den itibaren gerçekleştirilecektir. Bizleri orada Türk Eczacıları Birliği yetkililerimiz karşılayacaktır.

Bu sırada tüm katılımcılara;
Miting materyali olarak;
•Şapka, Miting Önlüğü, Düdük ve Yağmurluk
- Kumanya (sandviç, kek, elma, meyve suyundan oluşan)
- Su
- Her otobüs için 24 adet Miting Slogan lolipopu
- Oda isminin yer aldığı bir adet pankart
dağıtılacaktır.

Karşılama noktasında seyyar tuvalet; Miting alanında tuvalet, su istasyonları ve ambulans mevcut olacaktır.

Otobüsler saat 10:30'dan itibaren Miting Alanına doğru gitmek üzere yola çıkacak, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde trafiği aksatmayacak biçimde yol kenarına park edecektir.Oda kafileleri, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinde karşılanarak Miting Alanına yönlendirilecektir.

Katılımcıların, miting alanına girişi öncesinde Emniyet tarafından gerçekleştirilecek arama işleminin seri şekilde ilerleyebilmesi için, miting alanına giderken, miting malzemesi dışında mümkün olduğu kadar az ve hafif kişisel eşya getirilmesi; büyük çanta, metal eşya, powerbank gibi malzemelerin bulundurulmaması büyük önem arz etmektedir.

Mitingimize kendi imkanıyla gelen katılımcılar için arama noktalarına girilmeden önce, kamelyaların bulunduğu alanda miting malzemesi, kumanya ve slogan lolipopu verilecektir. Mitinge katılım sağlayacak tüm meslektaşlarımızın, yanlarında eczacı olduklarını gösteren, Eczacı Kart, Eczacı Kimlik Kartı, kartvizit gibi bir belgeyi bulundurmaları önemlidir.

13:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Büyük Eczacı Mitingimizin bitiminde, tüm katılımcılarımızın desteği ile alandaki atıkların temizlenmesi ve alanın temiz bir şekilde bırakılması sağlık hizmeti sunan biz eczacıların çevreye gösterdiği duyarlığının ifadesi olarak önemli ve kıymetlidir.
27 Ekim Pazar Günü Ankara'da Büyük Eczacı Mitingimizde, hastalarımız, mesleğimiz ve daha sağlıklı bir toplum için buluşmak üzere.

Verdiğiniz güçlü destek için teşekkür ederiz.

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ…