EGAŞ Yönetim Kurulu Bölge Eczacı Odası Temsilcileri ile Toplantı Gerçekleştirdi

EGAŞ Yönetim Kurulu 15.12.2022 tarihinde, EGAŞ Bölge Eczacı Odası Temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı ve EGAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. İhsan Orkun Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi ve EGAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ecz. Osman Özdemir, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi ve EGAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Fehmi Onur Özgüven, Aydın Eczacı Odası Başkanı ve EGAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Sefa Karaarslan, EGAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Çetin Kansız ve Türk Eczacıları Birliği Planlama ve Koordinasyon Uzmanı Ecz. Elif Bahar Yurttaş katılım sağladılar.

Toplantıda, Bölge Eczacı Odası temsilcilerinin EGAŞ Eczane Gereçleri A.Ş faaliyetlerinin daha dinamik ve aktif hale getirilmesi yönünde yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş ve önerileri alındı.