WEB SİTEMİZ DÜZENİ HAKKINDA:

Web sitemiz ana sayfada yer alan ve 7 bölüm altında toplanmış olan haber gruplarının siteyi ziyaret eden üyelerin tüm kategorilerdeki haberlere bakmaları duyurulur. Önemli uyarılar eski sitemizden alışkın olduğumuz üzere , genelde duyurular başlığı altında toplanmaktaydı. Özellikle SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur haberleri sayfa alt bölümünde yer alması sebebiyle üyelerin dikkatini çekmeyeceği düşüncesiyle böyle yayımlanmaktaydı. Üyelerimiz sitemizdeki tüm haber kategorilerini tarihlerinden ayırtederek yeni haberleri okuyabilirler.Geçmişe yönelik bir haber arandığında bu kategorilendirme çalışmalarda pratiklik sağlamaktadır. Bundan sonra haberleri sadece kendi kategori başlığı altında yayımlayacağımızı tüm üyelerimize duyururuz.