T.C.TÜTÜN, TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLER PİYASASI DÜZENLEME KURUMU ALKOLLÜ İÇKİLER PİYASASI DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN ECZANELERİN ETİL ALKOL TEMİNİ

T.C.TÜTÜN, TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLER PİYASASI DÜZENLEME KURUMU ALKOLLÜ İÇKİLER PİYASASI DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NDAN ECZANELERİN ETİL ALKOL TEMİNİ

34.A.00.05653
Ankara, 01.12.2004

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA,

T.C.Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkiler Piyasası Düzenleme Kurumu Alkollü İçkiler Piyasası Dairesi Başkanlığı tarafından Birliğimize gönderilen 25.11.2004 tarihli yazı ile; eczanelerin etil alkol teminine, ecza depolarının ise etil alkol temini ve dağıtımına ilişkin bilgiler gönderilmiş ve konunun üyelerimize duyurulması istenmiştir.

T.C.Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkiler Piyasası Düzenleme Kurumu Alkollü İçkiler Piyasası Dairesi Başkanlığı’nın anılan yazısı ekte iletilmekte olup, bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Ecz.Mehmet DOMAÇ

Eki: 3