TEB. 21 Bölge Aydın Eczacı Odası

 


REÇETE VE FATURALARIN TESLİMATI HAKKINDA:

REÇETE VE FATURALARIN TESLİMATI HAKKINDA:

Yurtdışı sigortalı Reçeteleri:

Haziran ayına ait reçeteler bölünmeden tek fatura edilecek(15 Haziran öncesi ve sonrası diye ayrılmayacak); ülke, ülke, raporlu ayrı ayrı eski sistemde olduğu gibi manuel hazırlanacaktır. Odamıza gönderilebilir.

15.06.2007 Tarihinden önceki reçeteler:

SSK reçeteleri SSK İzmir Sağlık İşlerine,

Bağkur reçeteleri Aydın Bağkur İl Müdürlüğüne (teslim edilmiştir)

Emekli Sandığı reçeteleri ise Emekli sandığı İzmir Bölge Müdürlüğü’ne gönderilecektir.

             

15.06.2007 Tarihinden sonraki reçeteler:

        Ssk, Bağkur ve Emekli Sandığı reçetelerinin SSK İzmir Sağlık İşlerinde kontrol edilecek ve arşivlenecek olması sebebiyle tüm reçetelerin klasörlenmesi uygun görülmüştür.

Faturalara bilgileri:(her kurum için adres aynı, sadece (Devredilen Bağkur),(Devredilen Emekli Sandığı),(Devredilen SSK) olarak belirtilecektir.

SGK İzmir İl Müdürlüğü(Devredilen ……..)

Menderes Caddesi No:20 Buca – İZMİR

1-     A ve B grubu olarak ayrı ayrı faturalandırılan reçetelerin döküm listesi ve döküm listesi özeti 5’şer adet alınarak, ayrı ayrı poşetlenecektir.

 

2-     Her poşetin içerisine döküm listesi ve özetinden 3‘er adet ve borcu yoktur belgesi de ilave edilecektir.

3-     Her poşetin bilgi kağıdına (eski naylon poşetlerimizin kapağında yer alan  bilgi kağıdı klasörlerin üzerine yapıştırılabilir) aşağıdaki açıklamalar yazılmalıdır:

Eczanenin Emekli Sandığı  Sicil No,

Döküm No  ,

15Haziran -30 Haziran 2007  (Emekli Sandığı Reçeteleri veya Bağkur Reçeteleri   veya SSK Reçeteleri )dönemi  reçeteleri olduğu belirtilecek.

4-     A ve B grubu olarak ayrı ayrı faturalanıp, ayrı ayrı paketlenen reçetelerin paketleri tekrar  birleştirilerek poşetlenecektir. A ve B grubu döküm listelerinden ve özet döküm listesinden 2 adet kalan döküm ve özeti  listeleri , A ve B grubu  birleştirilen paketin yada çuvalın  üzerine naylon şeffaf dosyaya konularak sıkıca zımbalanacak veya yapıştırılacaktır.

5-     Naylon çuval yada poşetin en üstüne ise yeşil renkli yapışkanlı stiker ayrıca doldurulup yapıştırılacaktır. (A ve B grubu bilgileri bir etiket üzerine yazılacaktır.)

Reçetelerin kuruma teslimatında poşete naylon dosya içerisinde zımbalanan  iki adet döküm listesi ve özet döküm listesi çıkartılacak ve yerine teslim fişi yerine geçen barkod numarası odamız elemanına teslim edilecek olup, odamıza geri getirilecektir. Eczacılar bu teslim barkod fişini odamızdan teslim alabilecekler ve herhangi bir sorun oluşması durumunda evraklarının takibini yapabilecektir.

Hazırlanan reçete ve faturalar odamızda toplanarak toplu olarak kuruma gönderilecektir. 6 Temmuz -10 Temmuz arası reçeteler ve faturalar odamıza teslim edilecektir. Tüm reçetelerden %01 oda katkı payı alınacaktır.

SSK grubuna SSK borcu yoktur belgesi,

Bağkur grubuna bağkur borcu yoktur belgesi,

Emekli Sandığı grubuna ise hem SSK hem Bağkur borcu yoktur belgeleri ilave edilecektir.

Netice olarak eczaneler SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı olarak toplam 3 adet reçete poşetini (çuvalını) odaya teslim edeceklerdir.

AYDIN ECZACI ODASI

AYDIN ECZACI ODASI