ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SAYIN FARUK ÇELİK İLE YAPILAN GÖRÜŞME HAKKINDA BİLGİLENDİRME...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik ile Yapılan Görüşme Hakkında Bilgilendirme

TEB Merkez Heyeti bugün saat 11.00’de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile görüşme yaparak, 28.06.2008 tarihinde yapılan Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısında belirlenen usuller çerçevesinde taleplerimizi bir kez daha Sayın Bakan’a iletti.

Sayın Bakan, bu görüşleri, bugün yapılacak olan Bakanlar Kurulu’nda ilk gündem maddesi olarak görüşeceğini ve görüşme sonuçlarını bugün içerisinde TEB Merkez Heyetine bildireceğini ve yeniden bir görüşme yapılacağını belirtti.

Bakanlar Kurulu’ndan çıkacak kararlar sonucunda izlenecek süreç belirlenecektir. Konu hakkında tüm gelişmeler, Bölge Eczacı Odaları aracılığıyla üyelerimize bildirilecektir.

Türk Eczacıları Birliği