ÖNEMLİ!!! TÜM ECZANELERİMİZİN DİKKATİNE!!!

Değerli Meslektaşlarımız,

Bildiğiniz üzere SGK sözleşmelerinin 31/07/2008 mesai bitimine kadar SGK Sağlık İşleri İzmir İl Müdürlüğü'ne teslim edilmesi gerekmektedir.Aksi halde eczanelerin sözleşmeleri feshedilecek ve 2008 yılı için sözleşmesiz konuma düşeceklerdir.

Odamız tarafından toplanan siz üyelerimize ait sözleşmeler ve ekleri 31/07/2008 günü saat 14:00'de SGK Sağlık İşleri İzmir İl Müdürlüğü'ne bağlı bütün Eczacı Odaları Yönetim ve Denetim Kurulları , Odamızın Avukatı ve dileyen Eczacılarımızın katılımı ile teslim edilecektir.Sözleşmelerin kabul edilmemesi durumunda hukuki bütün yollar denenerek kabul edilmesi sağlanmaya çalışılacaktır.

Bu süreçte sayfamızda yayınlayacağımız duyurular ve cep telefonlarınıza göndereceğimiz mesajlar aracılığıyla sizleri bilgilendireceğiz.Yapılan duyurulara uygun hareket edilmesi mevcut haklarımızın korunması ve önümüzdeki süreçte aleyhimize kararların alınmasının engellenmesi adına büyük önem taşımaktadır.

Göstereceğiniz dayanışma ve irade bizlere güç verecektir.

Saygılarımızla.

Aydın Eczacı Odası