E – BORCU YOKTUR YAZILARI HAKKINDA

SGK İzmir İl Müdürlüğü ile yaptığımız görüşme neticesinde;  borcu yoktur işlemlerinin Kurum tarafından yapılacağı sürece kadar prim borcu sorgulaması Kordon Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’nce yapılacak ve eczacılardan borcu yoktur yazısı istenmeyecektir. Bu amaçla, bu konudaki bilgilerin güncellenmesi ve tüm Eczanelerin “e-borcu yoktur” uygulamasına dahil olması için SGK İl Müdürlüğü ile Odamız arasında ortaklaşa yürütülecek bir çalışma başlatılmıştır.
       SGK ile anlaşması olup, “e-borcu yoktur”  uygulamasına dahil olmamış  üyelerimizin şifre alarak bu uygulamaya dahil olmaları için ekte bulunan formları doldurarak Odamıza iletmeleri; daha önceden “e-borcu yoktur” uygulamasına dahil olan üyelerimizin ise bu durumu 28 Temmuz 2009 Salı günü mesai bitimine kadar Odamız sekreterlerinden Seher hanıma bildirmeleri gerekmektedir.
      Tüm üyelerimize duyurulur.

E-Borcu Yoktur Taahhüt Belgesini İndirmek İçin Tıklayınız