EŞDEĞER EYLEMİNE KARARLILIKLA DEVAM EDİYORUZ

Değerli Meslektaşlarımız;

İlaç firmalarının satış koşullarında yapmış olduğu aleyhimize değişiklikler üzerine TEB tarafından başlatılan satış koşullarında farkındalık yaratarak eczane ekonomilerini güçlendirme çalışmalarına ve firmalarla görüşmelere devam edilmektedir.

Sizlerin duyarlılığı ve kararlı duruşu sayesinde bazı firmalar satış koşullarını düzeltmiş olmakla birlikte, satış koşullarını TEB'in belirlediği kriterler doğrultusunda düzeltmemekte direnen firmalar mevcuttur.

Ekteki tabloyu inceleyerek eczane ekonominize katkı sağlayacak tercihleri yapmanız büyük önem arz etmektedir.

Her zaman gereken desteği ve kararlı duruşu gösteren siz değerli meslektaşlarımıza şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Ek Dosya İçin Tıklayınız