ULUSLAR ARASI BANKA HESAP NUMARALARININ (İBAN) EN GEÇ 20 EKİM 2009 TARİHİNE KADAR ODAMIZA BİLDİRİLMESİ HAKKINDA...

T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’ nün ekte sunulan 05.10.2009 tarih ve B.07.0.MGM.0.20/100-02/12388 sayılı yazısı gereği, 19/10/2009 tarihinden itibaren harcama birimlerince düzenlenecek ödeme belgelerinde hak sahibine ait IBAN’ın (Uluslar arası Banka Hesap Numarası) belirtilmesi, muhasebe birimleri tarafından muhasebe işlem fişi ile yapılacak ödemelerde de alıcı hesap numarası yerine hak sahibine ait IBAN’ın kullanılması ve 01/01/2010 tarihinden itibaren Banka Şubelerince işleme alınacak gönderme emirlerinin mutlaka, alıcının hesap numarası yerine alıcının IBAN’ı olacak şekilde düzenlenmesi gerektiği bildirilmektedir.

Bu nedenle, üyelerimizin yeşil kart ve konsolide bütçeye tabi kurum ödemelerini aldıkları banka hesap cüzdanlarının okunaklı ön yüz fotokopilerini, ( IBAN numarası yer almaması halinde ilgili Banka Şubesinden öğrenilerek üzerine eklenmeli)  en geç 20 Ekim 2009 Salı gününe kadar Odamıza iletmeleri gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

Faks: 227 11 01

T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’ nün yazısına ulaşmak için Tıklayınız