SON DAKİKA!!! İLAÇ İADE SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR...

Değerli meslektaşlarımız;

Bölgemizdeki dağıtım kanallarının yöneticileri ile yapılan toplantı sona ermiş ve ilaç iade prosedürü için aşağıdaki hususlar belirlenmiştir.

*Hedef Grubu ile Selçuk ve As Grubu tarafından ilaçlar 31 Ekim 2009 Cumartesi öğleden sonra  ve 1 Kasım 2009 Pazar günü eczanelerden emanet olarak teslim alınacaktır.  İlaçların eczaneden teslim alınma zamanı  depo tarafından planlanarak eczacılarımıza bildirilecektir.  Dileyen eczacılarımız 31 Ekim 2009 Cumartesi öğleden sonra ve 1 Kasım 2009 Pazar günü depo ile iletişime geçtikten sonra ilaçları kendileri bu depolara  teslim edebileceklerdir.

*Edak Ecza Koop.  tarafından iade ilaçların emanet olarak toplanmasına 2 Kasım 2009 Pazartesi gününden itibaren başlanacaktır. Ancak iade edilecek ilaçların Edak yada TEB sayfasından girişlerinin yapılmış olması gerekmektedir.

*Dilek Ecza Deposu tarafından iade edilecek ilaçların toplanmasına 2 Kasım 2009 Pazartesi gününden itibaren başlanacaktır.

*İlaçların iade alınış şekilleri ile ilgili uygulanacak yöntem depolar tarafından eczacılarımıza bildirilecektir.

Tüm üyelerimizin bilgisine sunulur.