ECZ. ERDOĞAN ÇOLAK 1 ARALIK 2009’DA SAAT 12.10’DA CNBC-E’DE!

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Başkanı Ecz. Erdoğan ÇOLAK, 1 Aralık Salı günü saat 12.10’da CNBC-E’de Finans Cafe Programı’nın konuğu olacaktır. 4 Aralık’ta eczanelerimizi hep beraber kapatmamıza neden olan süreci kamuoyu ile paylaşacağımız programı izleyelim, izlettirelim.

İçinden geçtiğimiz kritik dönemde, gözümüzün TEB’de ve eczacı odalarımızda olması bu dönemeci nasıl alacağımız açısından son derece belirleyici olacaktır. Örgütlü gücümüzü bir kez daha göstermeyi, kamuoyunun bu haklı mücadelemizi desteklemesini sağlamak ve kamunun eczane hizmetlerini bu kadar kolay gözden çıkartmasına, bunun sağlık alanında yaratacağı yıkıma izin vermemeyi; hem mesleğimiz, hem çalışanlarımız, hem çocuklarımız, hem de hastalarımız karşısında görev addediyoruz.

Tüm meslektaşlarımızın bu görevi meslek onuru meselesi olarak göreceğine ve layıkıyla yerine getireceğine güvenimiz tamdır.

MERKEZ HEYETİ