Saymanlar Toplantısı Ankara’da Yapıldı

Odamız adına Saymanımız Ecz. A.Tolga Yılmaz'ın da katıldığı Bölge Eczacı Odaları Saymanlarının görev, yetki ve sorumluluk alanlarına giren konular hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere, 3 Haziran Cuma günü Ankara’da ‘Saymanlar Toplantısı’ yapıldı. Toplantıya Bölge Eczacı Odası Saymanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını TEB Saymanı Ecz. İbrahim Özkol yaptı. Özkol toplantıda, Eczacı Odası Saymanlarının görev ve yetkileri ile Birlik olarak Eczacı Odası Saymanlarından beklentilerin neler olduğuna yönelik bir sunum yaptı.  TEB Saymanı Ecz. Özkol ayrıca, Saymanların Oda hesaplarında nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkında bilgilendirme yaparak ilgili yönetmelik hakkında ve Yardımlaşma Sandığı Kredileri Kullanımı hakkında bilgiler de verdi.

Özkol’un ardından TEB Mali Müşaviri Cihan Ayan, Saymanların görev ve sorumluluklarını anlatarak mali konular hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca Eczacı Odası Saymanları ile karşılıklı soru cevap şeklinde bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantının öğleden sonraki oturumunda ise Türk Eczacıları Vakfı iştiraki olarak kurulan TEB Artı Sigorta Brokerliği A.Ş. Genel Müdürü Dilrüba Çiftçi, TEB Artı Sigorta Brokerliği A.Ş. nin Eczacı Odaları ve eczacılara ne gibi fayda ve avantajlar sağladığı hakkında kısa bir sunum yaptı. Sunumun ardından toplantı sona erdi.