ÖNEMLİ! AYDIN MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN VERİLEN BİLGİYE GÖRE...

Aydın Muhasebe Müdürlüğü'nden bildirildiğine göre 15/03/2006'dan itibarenotomatik ödeme sistemine geçileceğinden tüm eczacıların ,-Eczane adı,Eczacı adı,Eczane adresi,Vergi nosu,Banka şube kodu ve banka hesap nosu- bildirir birer dilekçe düzenleyerek en geç 01/03/2006 Çarşamba gününe kadar odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.Bu konuda hassasiyet gösterilmesi gerektiği , sonradan yapılacak bildirimlerde sorun yaşanmaması için ivedilikle bu bilgilerin ulaştırılması gerekmektedir.

Bildirilecek banka hesap no verilirken bundan sonra otomatik olarak , tüm saymanlıklardan bu hesaba reçete tutarlarının aktarılacağı bildirilmiştir.Ayrı ayrı hesap noları kabul edilmeyecek olup tek bir hesap no istenilmektedir.Bankamatik kart no gibi farklı hesap no belirtilmemesi sadece-banka hesapğ no ve şube kodunun- açık olarak belirtilmesi gerekmektedir.Tüm eczacılarımıza duyurulur.