EMEKLİ SANDIĞI'NDAN ÖNEMLİ DUYURU...

20 Aralık 2005’te uygulanmaya başlanan  Bütçe Uygulama Talimatı’nın değerlendirilmesi amacıyla kurumlarla yapılan toplantılar sonrasında  Emekli Sandığı İzmir İl Müdürlüğü yetkilileri ile yapılan görüşmeler neticesinde Bütçe Uygulama Talimatı’nın ilgili hükmünde yer alan; “İlacın piyasada bulunan en küçük ambalajı,yedi günlük tedavi dozundan fazla ise,bu ilaç bir kutu olarak verilecektir.’’  ifadesine istinaden  Lustral, Calcimax, Nac 600 vb. büyük ambalajlı ilaçların 7 günlük tedaviyi karşılayan küçük formları bulunmadığından aynen ödenmesi uygun bulunduğu tarafımıza iletilmiştir.

Bu gerekçeyle kurum tarafından reçete iadesi yapılmış olan meslektaşlarımızın reçetelerini hiçbir işlem  yapmadan kuruma göndermeleri halinde mağduriyetleri giderilecektir.

Tüm meslektaşlarımıza duyurulur.