SGK,TIBBİ MALZEME VE SURİYE FATURALARININ TESLİMİ HAKKINDA!!!

SGK,Tıbbi Malzeme ve Suriye faturalarının en geç 8 Haziran 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza , aynı gün saat 12:00'ye kadar Nazilli veSöke Büromuzateslim edilmesi gerekmektedir.

TIBBİ MALZEME faturalarını hazırlarken;

*1. 2. ve 3. Gruba ait fatura ve eki belgelerin ayrı ayrı mavi reçete poşetinekonulması ve döküm özet bilgisinin eklenmesi gerekmektedir.

SGK faturalarını hazırlarken;

*A grubu beyaz, B grubu sarı, C grubu kırmızı, Yurtdışı yeşil, Medikal mavi, Kan ürünü kırmızı poşete, Suriye faturaları ise kırmızı kutuyakonulacaktır.

*Poşetlerin ön ceplerine 2 adet Özet Bilgi konulacak olup, ekteki dilekçenin doldurulması önemle rica olunur.

Tüm Üyelerimizin bilgisine sunulur.

NOT: Faturaların 2. , 3. nüshalarının birbirine zımbalanmaması önemle rica olunur.

TESLİM DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

AYDIN EczacI ODASI

hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script