Konsolide Bütçeye Tabi Kurum Reçetelerinin Online Girilişi Hakkında...

Konsolide Bütçeye tabi tüm kurumlar 01/04/2006 tarihi itibarıyla Emekli Sandığı Provizyon Sisteminden saymanlık kodu işlenerek girilecektir. Bu uygulama ertelenmeyecek olup bu tarih itibarıyla artık manuel reçete girişi yapılmayacaktır. Tüm reçeteler online işlenerek faturalandırılacaktır.

İlgili saymanlık kodları tüm ilçelerden toplanarak düzenlenmekte olup  sayfamızda  yayınlanacaktır. Saymanlık kodu bulunamayan   bir kurum reçetesi ile karşılaşıldığında daha önceden sayfamız sol tarafındaki linklerde yayınladığımız “Kurum Reçetelerinin Girilmesi” bölümünün 4. maddesinde “Hak Sahipliği Kontrolünden” hastanın emekli  sicil no ve karne no girilerek ilgili saymanlığı ve kodu görülebilmektedir. Buradan not edilip ilgili saymanlık girişi yapılarak da reçeteler girilebilecektir.

İlgili eczacılarımıza duyurulur.