ECZANE KONUMU TANIMLAMA MODÜLÜ HK.

Değerli Meslektaşlarımız;
Yeni web sayfamızda yayına alınan Eczane Konumu Alma Modülü ile eczanelerimizin koordinat bilgilerini sisteme tanımlayarak, Odamızın mobil uygulaması kullanılarak nöbetçi eczaneler sayfasından adresinize navigasyon ile yönlendirme yapılması ve de Nöbetçi Eczane Bilgilendirme ekranlarında doğru bilgilerin gösterilmesi amaçlanmıştır. Aşağıda yer alan videoda modülün kullanımı detaylı olarak anlatılmaktadır.

1-Web sayfamıza kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapınız.
2-Sağ menüde yer alan Eczane Konumu menüsüne tıklayınız.
3-Açılan sayfada eğer sistemde bilgileriniz tanımlı değil ise KONUMUMU BUL, bilgileriniz tanımlı ise KONUMUMU YENİDEN BUL butonu ve mevcut haritanız gösterilecektir.
4-Konumumu Bul butonuna tıkladığınızda web browseriniz sizden konum bilgilerinizi kullanmak için izin isteyecektir.İzin ver seçeneğini tıkladığınızda internet hattınız üzerinden konum bilgileriniz bulunarak mevcut konumunuz harita üzerinde gösterilecektir.
5-Eğer konumunuz doğru ise BİLGİLER DOĞRU KONUM BİLGİLERİMİ KAYDET butonuna tıklayarak konum güncellemenizi yapabilirsiniz.

İşlem sırasında özellikle dikkat etmeniz gereken 2 husus bulunmaktadır.
1-Bu işlemi eczanenizde iken yapmanız,
2-Browserinizin konum bilgilerinizi kullanmasına izin vermeniz

Güncel ve doğru bilgiler ile hem sitemizin daha işlevsel olması hemde nöbet bilgilerinde hastalarımıza en doğru bilgiye ulaşabilmesi için konum güncelleme işleminizi yapmanız önemle rica olunur.

Aydın Eczacı Odası Yönetim Kurulu

AYDIN EczacI ODASI