EGE ECZA KOOPERATİFİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI HAKKINDA!!!

EGE ECZA KOOPERATİFİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI HAKKINDA

TEB Merkez Heyeti, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği, Birim Kooperatifleri ve Ege Ecza Kooperatifi Kurucu Eczacı Odaları yöneticileri ile 14 Ağustos 2018 Salı günü Türk Eczacıları Birliği Binası’nda bir araya geldi.

Toplantıya TEB Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, TEB İkinci Başkanı Ecz.Sinan Usta, TEB Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, TEB Saymanı Ecz.M.İbrahim Özkol, TEB Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Cem Mercül, TEB Merkez Heyeti Üyesi ve Kooperatifler Komisyonu Başkanı Ecz. Kubilay Aydın, TEB Merkez Heyeti Üyesi Ecz.M.Emin Beyaz, İzmir Eczacı Odası Başkanı Ecz.Tuncay Sayılkan, Denizli Eczacı Odası Başkanı Ecz.Osman Özdemir, Aydın Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sefa Karaarslan, Manisa Eczacı Odası Başkanı Ecz.Devrim Bali, Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz. Kadir Serkan Tekin, TEKB Başkanı Ecz.M.Sait Yücel, TEKB İkinci Başkanı Ecz. Recep Görmez, TEKB Yönetim Kurulu Üyesi Ecz.Tarkan Bir, TEKB Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Mehmet Süha Ekler’in de aralarında bulunduğu Eczacı Odası ve Kooperatif yöneticileri katılım gösterdi.

Toplantıda, Ege Ecza Kooperatifinin kuruluş çalışmaları ve yol haritası ile ilgili aksiyonlar TEB Merkez Heyeti, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği, Eczacı Odaları ve Birim Kooperatiflerin yöneticileri tarafından değerlendirildi.