SGK,TIBBİ MALZEME VE SURİYE FATURALARININ TESLİMİ HAKKINDA!!!

SGK,Tıbbi Malzeme ve Suriye faturalarının en geç 10 Eylül 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza , aynı gün saat 12:00'ye kadar Nazilli ve Söke Büromuza teslim edilmesi gerekmektedir.

SGK Reçete Tesliminde Kurumca değişiklik yapılmış olup buna göre ;

Ekte sunulan REÇETE TESLİM FORMU (1 ADET OLACAK ) çıkartılarak teslim edeceğiniz reçete gruplarına ait bilgiler BİLGİSAYAR ORTAMINDA doldurulacak ve arkasına ÖZET BİLGİ FORMLARI (A-B-C-YURTDIŞI-MEDİKAL-KAN ÜRÜNÜ) eklenerek elden teslim edilecektir.

Ayrıca Reçete Poşetlerinin ön ceplerine önceden olduğu gibi ÖZET BİLGİ FORMLARINDAN 2 ADET konulmaya devam edilecektir.

NOT: Her grup için reçete teslim formu çıkmayacaktır .

TIBBİ MALZEME faturalarını hazırlarken;

*1. 2. ve 3. Gruba ait fatura ve eki belgelerin ayrı ayrı mavi reçete poşetine konulması ve döküm özet bilgisinin eklenmesi gerekmektedir.

SGK faturalarını hazırlarken;

*A grubu beyaz, B grubu sarı, C grubu kırmızı, Yurtdışı yeşil, Medikal mavi, Kan ürünü kırmızı poşete, Suriye faturaları ise kırmızı kutuya konulacaktır.

*Poşetlerin ön ceplerine 2 adet Özet Bilgi konulacak olup, ekteki dilekçenin doldurulması önemle rica olunur.

Tüm Üyelerimizin bilgisine sunulur.

NOT:Faturaların 2. , 3. nüshalarının birbirine zımbalanmaması önemle rica olunur.

TESLİM DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

AYDIN EczacI ODASI

hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script