41’inci Dönem Merkez Heyeti Dördüncü Başkanlar Danışma Kurulu Ankara’da Gerçekleştirildi

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile Bölge Eczacı Odalarının Başkan ve Yöneticileri, 41’inci Dönem Merkez Heyeti Dördüncü Başkanlar Danışma Kurulu’nu gerçekleştirmek üzere 13 Kasım 2018 tarihinde Ankara’da bir araya geldi. Toplantının gündemini; Sağlıkla İlgili Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi ile ilgili sürecin değerlendirilmesi ve sadece eczanelerde satılmakta olan ürünlerin eczane dışından satışlarının değerlendirilmesi konuları oluşturdu.

Toplantının açılış konuşmasını, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak gerçekleştirdi. Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney’in sunumuyla devam eden 41’inci Dönem Merkez Heyeti Dördüncü Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı, Bölge Eczacı Odalarının Başkan ve Yöneticilerinin görüş ve önerilerini aktarmasının ardından sona erdi.